Trädhuset är en mycket annorlunda byggnad 6 meter ovanför marken! Det är byggt kring ett av områdets högst belägna träd och har en alldeles speciell arkitektur. Här kan man hämta inspiration av den vackra utsikten och likt fåglarna, umgås bland trädkronorna! Trädhuset kom till genom ett samarbetsprojekt med Bromölla Kommun och invigdes storslagt då dess första bokning blev ett äkta bröllop.

Trädhusets invändiga yta är ca 24 kvadratmeter och rymmer ca 17 personer. Utanför finns även ett 56 kvadratmeter stort soldäck. Huset har givetvis både el, värme och belysning. Toalett och kök finns i annexet och i huvudbyggnaden. Trädhuset kan hyras separat och vi kan även vara behjälpliga med att transportera förtäringen upp på plats.

Vi kan varmt rekomendera Trädhuset för mindre konferenser, middagar, kalas eller varför inte just som vigselrum. Den fantastiska utsikten och solnedgångarna över träden lämnar få oberörda och trädhuset blir gärna ett ställe man gärna vill återkomma till årligen. Huset har även hyst gäster under en whiskyprovning. Trädhuset färdigställdes år 2006 och är designat av konstnären Noa Andersson.